U bevindt zich op de pagina: Home > Product-info

Product-info

Bij het schoonmaken van uw auto en het toepassen van reinigings-, onderhouds- en beschermingsproducten moet men denken aan het wassen en drogen, kleien (clayen), polijsten, sealen (verzegelen) en waxen van de lak. Reinigen van de velgen en voorzien van een rimwax. Ruiten worden aan de buiten en binnenzijde streeploos schoongemaakt en behandeld met antiwaas. Kunststof onderdelen, rubbers en trims worden gevoed met een speciale gel. Het interieur wordt gestofzuigd. Dit omvat zowel de vloer alsook de bekleding en zijpanelen. Stoffen bekleding wordt schoongemaakt doormiddel van stoom, bullbooster of een extractor. Lederen bekleding wordt gereinigd en gevoed met een daarvoor uitgebalanceerde leerconditioner. Ook het dashboard wordt met een speciale dressing behandeld waardoor dit de extreme hitte in de zomer beter weerstaat. CARDETAILING is niet zomaar een auto reinigen.

Cardetailing behelst meer dan een auto wassen of poetsen. Er worden hoogwaardige producten gebruikt zoals: microfiber washmitts, microfiber droogdoeken, microfiber poetsdoeken, biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen, VOC vrije shampoo's, onderhouds- en beschermingsproducten, dressings, gel’s, 100% carnaubawax enz.

Afhankelijk van de verontreiniging, de conditie van de lak en het doel dat u voor ogen heeft, voorzien wij u van professioneel advies. U bepaalt uiteindelijk. U kiest voor een pakket of een door u gekozen detailing dat wij in een stappenplan voor u uitwerken.
 
Vanaf 1 april 2015 omarmen wij een nieuwe leverancier voor onze detailing. Wij gaan dan ook gebruik maken van IGREENLOVER producten.
Deze producten zijn VOC vrij en dus milieuvriendelijk.
 
I GREENLOVER PRODUCTEN TÜV geprüft
 
Ecocoat QUARTZ is een glascoating van een Duits/Malaysian fabrikant die na een periode van testen, bewezen heeft een zeer goede bescherming te geven tegen gebruikerssporen. Ook de invloeden van zon, water, pekel, boomhars, vogeluitwerpselen, insectenresten enz. op de autolak worden door deze coating maximaal geweerd. De garantieperiode betreft maar liefst 3 jaar voor deze coating.
 
EcoPRO HEADLIGHT is een coating die uw kunststof koplamp bescherming biedt tegen de elementen.
 
EcoPRO WINDOW is een beschermende en supergladde coating voor uw autoruiten. Onder de juiste condities bevriest de voorruit, bij een temperatuur tot -3 graden Celsius, niet.
 
EcoPRO RIM is een coating ter bescherming van uw lichtmetalen velgen. Pekel, zand, modder, remblok stof en overig vuil krijgen geen nauwelijks vat op uw mooie velg. Ook zijn de velgen makkelijker schoon te maken.
 
 
 
SMARTWAX PRODUCTEN
 
SMARTWAX is een bijzonder en werkelijk uniek product waarbij waxresultaat vóór de uitgave staat.
Vervaardigd uit de hoogste kwaliteit grondstoffen verzorgd Smartwax de meest fijne waxlaag welke lak ooit heeft gezien.
Smartwax is een pure carnauba wax aangevuld met non-stick bescherming en is samengesteld volgens Smartwax's eigen blend, bestaande uit fluorocarbon grondstoffen waarmee Smartwax op lak dé unieke wetlook en langblijvende diepte en glans verzorgd.
De UV(40)-bescherming draagt zorg voor vermindering van kleurfading en oxidatie.
Omdat Smartwax gebruikt wordt door professionals en autoliefhebbers garanderen wij de hoogst mogelijke UV bescherming op de markt.
 
SMARTSEALANT geeft een lange en robuuste bescherming in combinatie met een extreme glans volgens een nieuwe standaard in oppervlaktebehandeling en bescherming. Deze technologisch zeer geavanceerde formule van grondstoffen zijn uniek samengesteld om verwerkt te worden aan gelakte oppervlakken welke de lak een superieure bescherming geeft die weert  tegen water en verontreinigingen.
Smartsealant verzorgd een antistatische en hittebestendige lakverzegeling tegen corrosieve elementen zoals UV-straling, zout water, zure regen en industriële verontreinigingen.
 
RIMWAX Extreme glans en bescherming voor chroom- en lichtmetalen velgen.
Rimwax is samengesteld met non-stick technologie en antistatische beschermlaag en daardoor speciaal ontwikkeld om inwerking van remslijpsel vuil en chemicaliën tegen te gaan.
 
SMARTLEATHER is een speciaal product ontwikkeld voor het reinigen, conditioneren en preventief onderhouden van de kracht, schoonheid en flexibiliteit van oud- en nieuw leder. Smartleather is vervaardigd uit de hoogste kwaliteit grondstoffen om tot de meest fijne reiniger, conditioner en beschermer voor leder te komen.
Smartleathe is niet-vettig en extra droog. Eenmaal toegepast laat Smartleather het behandelde lederoppervlak schoon, geconditioneerd en voelbaar droog achter.
Smartleather is samengesteld met antivlek- en waterproof-middelen welke leder perfect reinigen, conditioneren en beschermen.
 
SMARTDRESSING is een niet-vettig en extra droge premium conditioner welke een uitzonderlijk lange glans en bescherming geeft aan banden, rubber, vinyl en ledermaterialen.
In deze Smartdressing zijn UV-beschermers toegevoegd welke zorgen voor vermindering van fading, barsten en uitharden van de behandelde oppervlakken door ultra violette straling van de zon.
 
SMARTDETAIL hersteld de net gewassen diepe wetlook glans in slechts enkele minuten! De speciale samenstelling van deze zeer gladde spraywax verzorgd een oppervlaktebehandeling welke zijn gelijke niet kent in helderheid, intensiviteit en glans.
Een klein beetje spray verwijdert vingerafdrukken, waterdruppels, stof en andere verontreinigingen. Er blijft een volle en spectaculaire glans achter.
Smartdetail wordt ook gebruikt als oppervlaktevloeistof voor Smartclay.
 
SMARTCLAY zorgt ervoor dat aangeslagen en gekraterde lakoppervlakken weer zo glad worden als glas. Deze niet-schurende klei verwijdert oppervlakverontreiniging door de vervuiling letterlijk "uit de lak te trekken". Smartclay wordt in combinatie met oppervlaktevloeistof Smartdetai gebruikt
 
SMARTCARWASH is een premium shampoo en conditioner in ÉÉN.
Samengesteld met synthetische grondstoffen verzorgd dit een carwash-concentraat welke de meest vuile aanslag makkelijk lost en emulgeert.  Hierna glijd het vuil van het lakoppervlak welke schoon en glanzend achterblijft.
Deze ultra zeepsop met streeploze eigenschappen is pH-gebalanceerd om alle hoogglans lakken te reinigen en te beschermen. De vrije spoelformuleringen en lakvoedingsformuleringen verzorgen een streep- en vlekvrij resultaat.
De wetenschappelijk geformuleerde smerende shampoo en conditioner, zacht en verzorgend voor alle lakoppervlakken, rubber- vinyl- en kunststofcomponenten.
 
SMARTCARPET is het beste product in textiele aanslag- en vlekverwijdering.
Smartcarpet is geen shampoo of zeep maar een professioneel extract dat diep in het hart van de vlek penetreert en de vlek moeiteloos en effectief afbreekt en elimineert.
Smartcarpe is goed toe te passen aan bijvoorbeeld matten, stoffering, stoelbekleding of welke andere interieurbekleding dan ook.
 
CHEMICAL GUYS PRODUCTEN
 
ALL CLAEN wordt gebruikt voor de reiniging van alle sponningen.

BLUE GARD wordt gebruikt als bandenzwart middel. Het middel geeft het rubber een natuurlijke uitstraling.

BLACK PASTE WAX is een speciale wax voor auto’s met een zwarte of antraciete lakkleur.
 
SECOND SKIN is een extreme verzegeling die als glascoating bekendstaat. 
 
 
Wat is CARNAUBA WAX ?
Carnauba Wax wordt verkregen van de  Copernica Cerifera palmboom. Deze Copernica Cerifera groeit in de noordoostelijke gebieden van Brazilië en kan een hoogte van circa 10 meter bereiken.
Deze boom scheidt door zijn bladeren een wax af welke de boom helpt te beschermen tegen beschadigende zonnestralen en in het voorkomen van dehydratatie (verdroging) door het equatoriale klimaat. Deze ruwe wax wordt in poedervorm getransporteerd naar fabrieken waar deze wordt verwerkt en gereinigd teneinde de hoogste kwaliteit ruwe Carnauba wax te verkrijgen. De kleur en de kwaliteit van de wax worden bepaald door de leeftijd van de palmbladeren en de zorg die tijdens de verwerking wordt besteedt aan deze harde, brosse en glanzende wax.
Carnauba is de meest harde en natuurlijke wax met een glanzende samenstelling. In zijn ruwe natuurlijke staat wordt Carnauba Wax harder beschouwd dan beton.

Waarom wordt er Carnauba Wax  gebruikt in Car Wax?
Door het feit dat Carnauba wax een natuurlijk product is zal het niet reageren met het lakoppervlak.
De Carnauba wax  werkt als een beschermende barrièrelaag die een enorm harde UV-beschermende filmlaag over het lakoppervlak vormt en beschermt tegen inwerking van zonlicht, (zure) regen, verontreinigingen en partikeltjes in de lucht, insectresten, zout en vogeluitwerpselen.
Carnauba Wax zwelt en sluit de lakporiën in vochtige omgevingen. Ook zorgt Carnauba wax voor een zeer sterke vermindering van lakoxidatie (fading van kleuren) welke wordt veroorzaakt door UV- en infrarode straling van de zon.

Is niet alle Carnauba Wax hetzelfde?
NEE! Reguliere detailhandelproducten bevatten 0,1% tot 1% Carnauba wax.
Minder dan 5% van de Carnauba wax producten in de detailhandel bevat een Braziliaanse Nr. 1 Kwaliteit Carnauba, het meest fijne van alle verkrijgbare Carnauba waxen.
Hoe groter het aandeel Carnauba Wax, hoe groter de bescherming en hoe hoger de glans.
 

 

 

RACECHIP.nl customer-servicepunt

Wij zijn tevens dealer voor autotuning van Racechip.nl

Voor informatie en prijzen kunt u ons contacteren via deze site op 06-24250205